sadaya Kategori

BYS-820 runtuyan

Imah>produk>Manajemén infus>Pompa infus>BYS-820 runtuyan

Fitur produk

Keunggulan Infusion Pump 

1. HD LCD Display, kecap kapasitas tinggi, panganteur pamaké ramah, dinamis nembongkeun status gawé;

2. Alarm karungu jeung visual pikeun occlusion, kosong, batré low, tungtung infusion, panto muka, setting salah, jeung sajabana, nu mangtaun patén-patén;

3. Cocog jeung sagala merek infusion susunan sanggeus calibration bener;

4. Volume solusi prasetél pikeun greatly ngurangan workload perawat;

5. Modeu Gawé: ml / h jeung serelek / mnt bisa pindah kalawan bébas;

6. Tilu tingkat occlusion: luhur, tengah jeung handap;

7. fungsi Purge;

8. KVO (tetep-urat-buka) otomatis muka sakumaha infusion geus réngsé, laju KVO nyaeta 1-5ml / h (1ml / h hambalan);

9. Power Source: AC100---240V, 50/60Hz; Internal Battery;

10. Otomatis ngarekam setélan infusion panungtungan;

11. OEM geus sadia.

 

Spésifikasi Pompa Infusion 

Meunteun 

1ml / h ~ 1,200ml / h 

Akurasi Tingkat Aliran 

Dina ± 5% (sanggeus calibration bener) 

Precision mékanis 

Dina ± 2% 

Laju ngabersihan 

100ml/h ~ 1,000ml/h (100 ml/h hambalan) 

Volume infus 

1ml ~ 9999ml 

Total Volume Infus 

0.1ml ~ 9999.9ml 

Laju KVO 

1ml/h ~ 5 ml/jam (1ml/h hambalan) 

Kasempetan 

Luhur: 800mmHg ±200mmHg (106.7kPa±26.7kPa 
Sedeng: 500mmHg ±100mmHg(66.7kPa±13.3kPa 
Lemah: 300mmHg ±100mmHg (40.7kPa±13.3kPa) 

Alarm karungu sareng katingali unik 

Alarm sora manusa pikeun Ahir suntik, occlusion, panto muka, gelembung dina tabung, setting salah, batré low, kakuatan AC ditarik kaluar jsb. 

kakuatan Sumber 

AC 100V ~ 240V, 50/60Hz; Batré Li internal anu tiasa dicas deui, kapasitas ≥1,600mAh, cadangan batré internal 4 jam 

Detektor gelembung 

detektor gelombang ultrasonik; sensitipitas deteksi ≥25μL 

sekering 

F1AL / 250V, 2 pc jero 

Konsumsi kakuatan 

18VA 

Kondisi operasi 

Suhu ambient: +5 ℃ ~ + 40 ℃; 
Kalembaban relatif: 20 ~ 90% 
Tekanan atmosfir: 86.0kpa ~ 106.0kpa 

Kaayaan Angkutan & Panyimpenan 

Suhu ambient: -30 ℃ ~ + 55 ℃ 
Kalembaban relatif: ≤95% 

Klasifikasi Pakakas 

Kelas II, catu daya internal, Tipe CF 

Klasifikasi IP 

IPX4 

ukuran 

140mm (L) × 157mm (W) × 220mm (H) 

beurat 

1.8kg (beurat net) 

1

2

Gampang kanggo Mawa

· Rojongan ml / h jeung d / mnt mode nad bisa robah ku hiji konci

· Jérman impor motor jempé IC jeung Jepang motor, noise low, Geter low
3
4· Mimitian ku fungsi mariksa diri ngajadikeun sistem stabil

5

Pidangkeun Produk
panalungtikan
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong