sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

"Deeply Plowing" Turki-Rébuan Mil Bantuan pikeun Ngalawan Wabah Babarengan

Waktos: 2021-12-07 Hit: 236

     Républik Turki (Basa Turki: Türkiye Cumhuriyeti; Basa Inggris: The Republic of Turkey), disebut Turki, nyaéta hiji nagara anu ngapung di Éropa jeung Asia. Wawatesan jeung Laut Hideung di kalér, Laut Tengah di kidul, Suriah jeung Irak di tenggara, jeung Laut Aegean di kulon. , Watesan Yunani jeung Bulgaria, sarta wawatesan jeung Géorgia, Arménia, Azerbaijan jeung Iran di wétan. Lokasi geografis Turki sareng pentingna strategis geopolitik penting pisan, sareng éta mangrupikeun persimpangan jalan anu nyambungkeun Éropa sareng Asia.

kalkun

    Virus makuta anyar terus nyebarkeun, sareng kaayaan wabah di seueur nagara masih henteu optimis. Anyar-anyar ieu, wabah Turki ngagaduhan tren rebound. Dina waktos pers: Turki parantos nambihan 23,496 kasus dina 24 jam katukang dina perang ngalawan wabah makuta anyar. Ti mimiti wabah, jumlahna aya 6,435,773 kasus parantos dikonfirmasi, sareng jumlahna maotna 57,283.

三代泵在土耳其高端使用的装机场景_副本

    Sunfusion runtuyan pompa infusion Semi-2|Erch-6|Anim-8 

Skenario dipaké di klub high-end di Turki

   BYOND Médis komitmen pikeun deepening pasar Turki sarta geus meunang pujian unanimous ti distributor lokal jeung rumah sakit pikeun kualitas produk alus teuing jeung reputasi pamaké alus. Dipangaruhan ku wabah, aya kakurangan parah bahan anti-wabah di Turki. Distributor lokal urgently maréntahkeun jumlah badag bahan ti parusahaan urang. Saatos nampi pesenan, perusahaan kami langsung ngaktifkeun rencana kerja darurat, ningkatkeun inventaris bahan baku ventilator non-invasif sareng masker engapan, sareng ngatur karyawan jalur produksi Gawé lembur pikeun ngahasilkeun, sareng usaha pikeun mastikeun yén pencegahan sareng kontrol wabah. bahan dijamin pikeun mastikeun pangiriman timely pesenan.

信 图片 _20211207151549_ 副本

      Kiwari, dunya parantos lami janten kampung global, sareng takdir masarakat sadaya nagara raket patalina. Dina nyanghareupan wabah, urang kedah ngahiji. Biyang Médis salawasna taat kana misi "ngagunakeun élmu sareng téknologi pikeun ngiringan kaséhatan manusa", sareng nyumbang kana tarung global ngalawan "wabah" sajauh mungkin.


Sateuacana: Milarian inovasi sareng kamajuan, Beyond aya di payuneun

salajengna: Byond Medical Ngabantosan Nagara Asia Tengah Pikeun Ngalawan Wabah

0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong