sadaya Kategori

Seri Sunfusion

Imah>produk>Manajemén infus>Pompa infus>Seri Sunfusion

Fitur produk

Desain Anyar

· Antarbeungeut anyar, gampang dibabawa

· Bahan plastik PBT

l·Stumpuk lagu jeung desain shackle, pompa bisa digabungkeun kalawan bébas, greatly ngahemat spasi tur gampang pikeun mindahkeun

2
3

Interface pamaké intuitif jeung informatif

· 3.5" layar rampa warna 

· Desain UI basajan, parameter penting gampang diatur

Rupa-rupa jeung Modeu calakan

· Mimiti gancang, ngaleungitkeun panyimpangan anu disababkeun ku telat ngamimitian

· Cocog pikeun set IV universal

· Rupa-rupa modeu gawé

4
5

Desain friendly-pamaké

· Robah laju infus tanpa jeda

· Sistem alarem Visual sareng karungu calakan sareng pituduh alarem dinamis.

· Aliran santunan pikeun nyegah kasalahan disababkeun ku kacapean pipa

· Alat-alat pangropéa siklus ngageter, Rutin ngageter pangropéa sangkan akurasi sarta kaamanan alat

6

Pidangkeun Produk
panalungtikan
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong