sadaya Kategori

Topeng Vented

Imah>produk>Topéng CPAP / BIPAP>Topeng Vented

topeng raray pinuh pikeun mesin cpap
Ease Fit FMI topeng raray pinuh pikeun mesin cpap

Ease Fit FMI topeng raray pinuh pikeun mesin cpap


Fitur produk

图片 1

图片 2


Headgear anti ngageser kalayan kualitas luhur
· Élastisitas idéal sareng perméabilitas hawa pikeun nyayogikeun kanyamanan anu saé, cocog pikeun kulit sénsitip
· Stylish jeung cukup kuat pikeun nyocogkeun sagala jinis sirah sha-pes
· Parantos lulus tés BlOC pikeun pariksa kasaluyuan biologis anu saé, Ékspor ka rébuan nagara, sapertos nagara Éropa, Jepang, jsb
图片 3
图片 4


Pidangkeun Produk
panalungtikan
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong